Ovo je otac koji je bacio ČETVORO DECE SA PROZORA, a otkriveno šta im radi majka (VIDEO)

Pag – Otac koji je jutros bacio četvoro dece s prvog sprata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje dece teško poveđeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar.

“Index” saznaje da je reč o Josipu Rođaku koji je pre desetak godina doselio iz Virovitice. Informaciju ko je otac koji je bacio decu s prozora kuće potvrdili su iz Kampa Šimuni, gde je rečeno da je on njihov radnik.

– U ovom trenutku ne možemo, niti želimo da komentarišemo tragediju koja se dogodila na Pagu, istraga je u toku, sve je u rukama nadležnih državnih tela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac radnik Kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim grupama – poručili su.

Bivši radnik kampa: Majka je dovodila decu u kamp, a onda išla da pije

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s jednim od bivših radnika kampa u Šimunima koji je tamo radio kao animator. Kako je ispričao, reč je o muškarcu kojeg su zvali Joka.

– Njegova žena je dolazila u kamp na mini disko. Ona je ostavila decu nama da se mi brinimo o njima, dok je ona išla da pije u kafić. Deca su bila užasno prljava – ispričao je.

Kako je ispričao za Index, zbog nedoličnog ponašanja majci je bio zabranjen ulaz u kamp.

Podsetimo, Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvoro dece. Radi se o deci uzrasta od tri, pet, sedam i osam godina, a dvoje dece je teže povređeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju.

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko šest metara. Radio Zadar je objavio kako se radi o “problematičnoj porodici koja se doselila u Pag”, a to je potvrdila i njihova komšinica za Indeks.

– Oni su se doselili pre jedno deset godina. Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i pre – rekla je komšinica.

Kaže kako je majka nakon stravičnog čina htela da krene prema zadarskoj bolnici gde su smeštena deca, ali da ju je policija vratila.

– Ona je krenula u bolnicu u Zadar pre pola sata. Htela je da ide da vidi decu, ali policija ju je vratila – rekla je ona.

(Izvor: blic.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*