PROSJAK PRIŠAO ALEKSANDRI PRIJOVIĆ I TRAŽIO JOJ NOVAC DA JEDE: Mislila je da je niko ne gleda, A ONDA OVO URADILA! (FOTO)

Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je prisustvovala prvom i drugom koncertu Lepe Brene u Areni.

Prije nego što je ušla na koncert, Aleksandra je svojim postupkom iznenadila sve prisutne.

1

Naime, njoj je ispred ulaza u salu prišao prosjak i zamolio je novac da jede.

Aleksandra se okrenula, a onda je bez razmišljanja iz torbe izvukla novčanice i dala mu!

3

Aleksandra je prosjaku dala oko 4.000 dinara, odnosno nešto više od 30 eura.

Aleksandru Prijović (Živojinović) su svi očekivali na koncertu Lepe Brene u subotu i ona se pojavila, u modnom izdanju kojim je zaintrigirala brojne poglede.

Buduća mama i supruga Filipa Živojinovića pojavila se u crnoj haljini podignutoj struka, sa zanimljivm detaljima od tila i čipke i sa raskošnim nakitom.

prija1

Prija je u skladu sa stanjem blistala, a u subotu je bila jedna od najvećih podrška Lepoj Breni koja je nastupila pred prepunom Arenom.

Prija se Breni pridružila na sceni, sa suprugom i ostalim članovima porodice, na koncertima Brene postoji tradicija da na binu izađu i njeni najmiliji i sa njom otpjevaju poneku pjesmu.

brena1

Aleksandra je ove posebne trenutke ispratila krajnje emotivno. I upravo ova scena je pokazala koliko je porodica Živojinović skladna i koliko podržavaju jedni druge uvijek i kada je to najpotrebnije.

brena

Na slici su oni koji Breni daju vetar u leđa da se izbori sa svim profesionalnim izborima.

U publici je sa pjevačicom bila i njena mama, a ona je na Instagramu kratko poručila: “Tako se to radi”.

prija

A Brena kao Brena priredila je sinoć, kao po običaju, muzičko-scenski spektakl o kojem će se dugo pričati. Poseban dio njenog koncerrta bili su kostimi. Pjevačica je od početka karijere razdvajala scensku i “običnu” garderobu i to se pokazalo kao mudra odluka.

brena7

Bilo je i mnogo emocija pa se Brena tokom izvođenja pesme “Zar je važno da l se pjeva ili peva?” zaplakala pred publikom, piše magazin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*