May 21, 2019
  • 1:04 pm Skoro SVI POGRIJEŠE! Možete li vi riješiti ovaj zadatak od kojeg su mnogi odustali?
  • 1:02 pm Ovo je otac koji je bacio ČETVORO DECE SA PROZORA, a otkriveno šta im radi majka (VIDEO)
  • 12:57 pm MEDICINSKA DIJETA….OMOGUĆAVA GUBITAK 2 – 5 KG U 5 DANA….
  • 2:05 pm TRIK ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Uradite ovo i gledajte kako se vaš život mijenja!
  • 9:32 am DIVIT BAKLAVA! BAKLAVA JE TRADICIONALNO SLATKO JELO SA OVIH PROSTORA A DIVIT BAKLAVA JE “KRALJICA” BAKLAVA…

Varala sam muža sa njegovim kumom… trajalo je to nekih 3 godine i onda sam neočekivano ostala trudna, UPRAVO SA KUMOM 🙁 Imam 44 godine i plašila sam se abortusa… kumu nisam spominjala trudnoću, već sam mu samo rekla da treba da prekinemo da se viđamo. Nije bilo lako,ali nekako smo prekinuli sa našim “prljavim” igrama.
Porodila sam se prije 3 godine i sve je bilo uredu, niko nije sumnjao da moj muž nije otac djeteta. Međutim, od prvog dan, vjerovatno obzirom da znam čiji je, sin nevjerovatno liči na kuma, orginal, obrve, oči… lice… ma sve. Kažem sve je bilo uredu, ali prije nekih mjesec dana moj sin se razbolio i trebalo mu je dati krv… moja krv nije odgovarala i tražili su krv oca. ŠOK… Tada sam morala sve da priznam kumu, zbog čega sam raskinula sa njim… Kada sam mu rekla da je moj sin, NJEGOV SIN, vjerovali ili ne zaplakao je od sreće.
Tada mi je priznao da je od rođenja sumnjao, ali nije se usudio da pita. Sredio je u bolnici sve što je trebalo, dao je krv i nekako se sve zataškalo. Šta je najzanimljivije od svega… Ova krizna situacija, koja je mogla uništiti živote svihi nas mene i kuma je spojila ponovo i nakon nekih 4 godine ponovo smo u “vezi”… viđamo se, mislim “viđamo” 🙂 skoro svaki dan… Osjećam se bolje nago ikada, jedino me nekada bude sramota same sebe jer dok se ja i kum hm, u hotelu, moj muž kod kuće brine za našeg sina, ali brzo me prođe

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT